Tisdag L'Erbolario

Igår blev det inte skrivet nått här....SORRY!! men var helt slut när jag kom hem


Hade en vanlig arbetsdag, gick kl 16:30. Då skulle jag till jonas skola, dom skulle visa upp vad dom har gjort med rymdtemat..roligt att se men samtidigt har jag lite svårt för sådant..för det första så vet jag inte hur mycket teckningar, pyssel och skolsaker man ska spara. Min mamma sparade allt och jag tror aldrig jag har tittat på grejorna igen efter det.

Sen känner jag mig inte riktigt som alla andra när jag kliver in i ett klassrum haha...UNDRAR VARFÖR??!!! Jag e den enda som är piercad, tatuerad och går runt i kläder med döskallar, bandtryck och nitbälte. Jag vet inte varför men det känns som om alla andra är kontorsarbetare med ganska tråkigt yttre, väldigt anonyma + att alla känns minst 10 år äldre, och det vet jag att dom inte är. Jag är 34, Jonas är 8, så jag tror faktiskt dom andra föräldrarna  är ungefär lika gamla som mig.


Jag & Jonas åkte till gymet efter...har träningsvärk idag kan jag tala om...och det är skönt. Då vet man att man gör nått rätt iaf. Efter det så åkte vi hem, käkade, duschade och slängde oss i soffan. Startade inte ens datorn.


Idag är det en vanlig dag på kontoret J Vi får se vad denna dagen har att bjuda på. Har precis skrivit en recension på LÉrbolario åt min syster som har en blogg som heter Inthemake.seHa en underbar dag


Kommentarer
Postat av: Inthemake

Nu har jag läst hela bloggen...YAY...;)

2009-03-10 @ 12:51:38
URL: http://inthemake.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback