Äntligen helg!

Idag är det fredag...och är inte det underbart så säg??!!!


Efter jobbet ska jag åka hem och byta om för att vara med på ett pass Medel Jympa. Imorse när jag vägde mig så hade jag gått ner 6 hg!!!!


I helgen ska det förberedas lite inför nästa helg när vi ska köra till Stockholm. Bilen tex är inte städad sedan innan vintern.....USCH!!! Det ska tvättas, och städas hemma.


Hoppas ni får en underbar helg

Kram


Midjemått

Som jag har berättat innan så försöker jag gå ner i vikt, just nu står jag helt stilla. Men jag måste ändå berätta.

För ca 1 år sedan så åt jag strikt LCHF, när jag vägde som jag väger nu alltså 80 kg så hade jag ett midjemått på 90 cm. Nu har jag börjat träna...och vet ni va??!!! Jag är 7 cm smalare i midjan än då . JIPPI!! Egentligen så bryr jag mig inte så mycket om vågen, vill bara vara nöjd med mina former.


Kväller :)

Besöket på BUP gick bra, J har gått upp 4 kg sedan oktober. Det är positivt för honom, gick ner mycket
när han började med medecinen. Jag hade inte blivit glad om dom kg kom på mg helt plötsligt hihi.



Nu har jag precis betalat räkningarna....det sög!! vill jag lova, denna månaden blir inte rolig.
Får hålla i pengarna när vi åker till Stockholm nästa vecka, tur att det bara e ca 3 veckor till nästa lön,
jag får min den 20:e varje månad.


Någon träning blev det inte heller...junior jympan var inställd, lillpojken blev jätte besviken, jag med för hans skull.
Då blir det att jag åker och tränar på fredag & lördag istället...ville inte stressa iväg barnen idag.


Bup, Tatuering & räkningar

Idag är en vanlig dag på jobbet förutom att jag ska gå lite tidigare.

Min äldsta son har ADHD som han medicinerar för, och men jämna mellanrum måste vi till BUP för att kontrollera hans vikt och blodtryck, idag är en sådan dag.

Jag märkte redan när han var liten att något var galet, han kunde aldrig sitta stilla, vaknade vid 5 alla dagar, spelade ingen roll hur länge han hade varit uppe. Han hade utbrott, ljud och ingen ro i kroppen alls. När han började skolan så började dom riktigt stora problemen, utbrotten blev allt fler och han kunde inte ta till sig nått som lärarna sa. När han var 8 startades en utredning och sen var det bestämt. Han har hög nivå på sin ADHD, är väldigt ojämn, vilket gör att på vissa saker är han på särskolenivå och på andra över medel.

Jag levde ensam med barnen i flera år och blev till slut sjukskriven, hade möten med skolan, BUP, barnläkaren, blev så stressad att jag klarade en dag inte av att kliva upp. Ovanpå detta så har han också ansiktsspalt. Han är opererad 6 gånger än så länge.


Men idag är det onsdag och då är det Jympa medel/styrka som gäller...ett roligt pass, mycket utmaning och en ledare som heter Daniel och är jätte rolig J. Samtidigt som jag har det så går den lilla på Jympa Junior, han älskar detta och ser verkligen fram emot det.


S jobbar kvällen och idag ska det betalas räkningar..varför mår man så dåligt när det ska göras?? Denna månad har vi extra många räkningar också, bilreparation och en elräkning för flera månader...USCH!!!!


För några veckor sedan var jag och fixade till en tatuering som hade blivit förstörd av penicillin i färgerna. Är jätte nöjd med resultatet..kolla här.


Fetisdagen

Igår var jag och tränade efter jobbet. Jag går måndagar & onsdagar och försöker gå en dag till i veckan. Samma tid som jag går har min lilla pojke Junior Jympa. Tyvärr va den inställd igår men jag tog mig dit själv ändå.


Jag har inte tränat på flera år, har varit riktigt lat. Tog bilen vart jag än skulle, låg gärna i soffan o tittade på tv eller satt framför datorn. För ca 5 veckor sedan drog jag igång med Medel Jympa...på måndagrana är det en äldre man som heter Ulf som har passet. Damn!! Han e helt sanslös, ca 65 och går på 180..jag tyckte det tog bra då men nu har han bara ökat intensiteten haha...ja det är bara till att bita ihop. Har inte gått ner ett hg sedan jag började (har ca 7 kg övervikt) men märker på kroppen att det händer saker J Jag har mindre mage,  mer energi, känner mig starkare och gladare. Igår var första passet som jag klarade av ALLA armhävningarna JIPPI!!!


Idag vilar jag, åker hem direkt efter jobbet och myser med familjen. Så är det till att träna imorgon igen, hoppas att J får gå på sin Jympa med, han gillar verkligen att vara med där.


Ska bara säga att JA jag ska faktiskt äta semla idag!!


Jobb jobb

Idag är vi lite underbemannade på jobbet, det ringer stup i ett här.

Barnen kom hem lite tidigare igår, deras plastmamma har fått magsjuka så pappa tyckte inte det var jätte bra dom var där för länge. JAG HÅLLER MED!!! jag vill inte att varken dom eller jag får det...hoppas hoppas.

Helgen har varit super lugn, jag har inte gjort nått alls. Gôtt att inte rusa runt alltid, annars brukar jag vara väldigt aktiv på helgerna, handla, städa, tvätta osv osv..men vi orkade bara inte.

Om mindre än 2 veckor ska vi åka till Stockholm...ska bli jätte roligt.

Melodifestival

Ärligt! Vad tyckte man om melodifestivalen igår....den var skit dålig!!!
Hejja H.E.A.T säger jag bara...alla dassa pojkband och svärmorsdrömmar...jag spyyyyyyr!!!!

Data :)

Orkar inte göra mer idag...tränade kl 10, gick så där, kanske blev för många cider igår haha

Ska snart gå iväg och handla..blir potatisgratäng, broccoli & kött idag. Gôtt!! Så får man väl titta på melodifestivalen och äta godis, men bara på lördagar ;)

Träning

Godmorgon!

Kvällen igår va jätte trevlig. Jag åkte hem efter jobbet för att byta kläder och sminka om mig. Sen var jag tillbaka i stan kl 19. Mötte upp syrran & en kompis på Diamond Dogs. Sen gick vi över till Gotebar vid 20 för att vara med på Hårdrocks-quizen. Man fick vara max 4 i varje lag. Totalt var vi nog 30 st  som var med....OCH lyssna...MITT LAG VANN!!!! haha.
Vi fick 4 biljetter till Dragonforce :) nu på onsdag. Jag kommer nog inte gå, sambon jobbar kväll och ovanpå detta så har vi fått biljetter till bion Män som hatar kvinnor av vår hyresvärd på jobbet.
Men det var en roligt kväll med många möten med gamla kompisar får högstadiet. Jag var hemma ca 00:30 och slängde mig i säng.

Nu sitter jag här, är inbokad på ett pass på gymet kl 10. Får se hur det går, drack ju lite igår ;)

Annars har vi inget planerat denna helg.....GÔTT!!!

Kram

Fredag

Hej hej

Idag händer det saker på jobbet men kan inte avslöja än vad :)...nästa vecka.

Det är bara jag och syrran här idag, den 3:e tjejen är ledig.

Blir ingen lång blogg idag. Efter jobbet ska jag hem och göra mig iordning för lite hårdrocks-quiz ...vi blir bara fler och fler i gänget som ska gå.

Kramis och ha en bra helg

What to say??!!

Hemma från att ha hämtat den stora pojken på Amundön..han har inte riktigt funkat i skolan denna veckan. Ingen motivation, stört i klassrummet och vägrat jobba..svårt att försöka få han att förstå utan att tappa besinningen totalt,

Imorgon blir det utgång. Hårdrocks-Quiz tillsammans med ett gäng kompisar och sedan M.A.N live..ska bli spännande. Men ska ta det lugnt, har bokat in mig på ett pass Gympa kl 10 på lördag. Sambon jobbar natt så han sover ändå, så varför inte utnyttja tiden till mig själv :)

Barnen åker till sin pappa imorgon, så det ska slappas här sedan.
Vi bor i en lägenhet som vi flyttade in i i oktober och det finns MASSOR att göra kan jag tala om. När vi flyttade in så målades hallar, vardagsrum och ett av sovrummen om av hyresvärden. Efter det ahr vi målat 2 små hallar och 2 sovrum. Nu är det bara köket kvar, och det kommer bli jobbigast...allt, och då menar jag ALLT måste målas.
Men det får vänta, är slten sedan förra gången, för 2 helger sedan när vi målade & tapetserade vårt sovrum.

Natti natti

Torsdag eftermiddag

Gårdagen hände det inte så mycket på...

Efter jobbet så gick jag och den lilla killen och tränade..vi försöker minst 2 ggr per vecka. Jag försöker gå en gång extra på helgen. Jag har övervikt (inte mega mycket) och äter just nu Atkins. Så träningen började vi med för 4 veckor sedan.



När jag kom hem hade den stora pojken redan somnat. Undrar vad han hade haft för sig ;).


Idag åker jag hem efter jobbet men drar iväg igen efter 20 min. Ska hämta den stora på Amundön, dit han åker varje torsdag efter skolan och hänger med ett gäng andra killar som har samma diagnos som han. www.agrenska.se


Lite att se fram emot...

Imorgon ska jag gå på Hårdrocks Quiz J Vad det nu innebär..haha..efter det så spelar en kompis med sitt band på Gotebar här i Göteborg.


6:e mars åker jag & familjen till Stockholm..jag & sambon ska gå på Metallica på lördagen och barnen ska vara hemma hos min pappa.


20:e mars drar jag och några kompisar på Kielkryss...ut med båten på fredag kväll..hela lördagen i Kiel sen hem på kvällen igen. Ska bi superskoj.


Första Dagen

Hej

Jag heter Jessica, är 34 och har 2 pojkar som är 11 och 8. Den stora pojken har ADHD så det kommer nog bloggen handla om en del. Den kommer också att handla om mina andra intressen som musik, resor, träning, makeup, hud & hårvård. Jag bor i Mölndal tillsammans med barnen & min sambo. Jobbar på ett företag inne i Göteborg som telefonist.

Sitter på kontoret just nu, men snart är dagen slut och då bär det av till Friskis & Svettis med den lilla pojken.

Välkommen till min nya blogg!