Första riktiga dagen

Ja...då har man gått sin första lektion i skolan som var Vård & Omsorgsarbete. Så kom chocken...ett stort grupparbete ska vara klart om 2 veckor, och 2 stora uppgifter till innan vecka 39 haha..o då har vi bara fått uppgift av en av två lärare. Det är bara att sätta igång :)

Efter skolan var jag och åt lunch med min kompis Malin och hennes väninna Nenne...hur mysigt som helst.
Vi var först och hämtade ut kort som Malin hade tagit på sig och hennes äldsta son Elias..Kolla hur söta dom é!!!!!Dom är underbara :). 

Imorgon börjar skolan 8:30 och e till 12 men sen ska min grupp sitta kvar och jobba med grupparbetet. Vi valde Barn & Familjeomsorgen, det är ju hur stort som helst...haha...hur ska detta gå???!!

Ha en underbar kväll

Ledig

Igår hade vi upprop i skolan...det kommer nog bli spännade :) Jag började med att få en ledig dag i veckan haha...jag behöver inte läsa data & psykologi för det har jag redan betyg i...jag kommer ha en ledig dag i veckan hela året :) inte illa!!!

Gårdagen var inge skoj här hemma om man tänker på Stefans flytt...men nu känner jag bara att jag orkar inte bråka om saker, han får väl ta det han tycker tillhör honom, lite tråkigt att det åkte ner CD skivor o så i hans kartonger som tillhör mig. Men men...det är bara materiella saker som går att ersätta..

Idag ska jag vara hemma hela dagen, en vända till affären & bokhandeln är det enda. Måste skaffa några block o pennor :)

Imorgon ska jag och underbara Malin W fika efter att jag har slutat skolan..

Ha en super dag

..

Ska komma ihåg det när jag packar köket...här ska inte delas nått. TYDLIGEN!

....

Jag orkar inte bråka...han får ta det han tycker e hans vilket verkar vara det mesta..här ryker både det ena o det andra.

Vi har gett bort en massa glas o dyl till en gemensam kompis, det mesta av det var mitt, o nu åker allt ner i hans kartonger...jaja...det är bara materiella ting o kan ersättas.

Helg

Det är lördag och idag har det inte blivit jätte mycket gjort

Jag har varit i Högsbo och hämtat böcker till skolan, en kompis hade 4 st av dom jag behöver och jag fick köpa dom för 400:- TACK SOFIA!! Där sparade jag säkert 1500:-

Vi har också börjat röja här och dela upp saker, Stefan har börjat packa.

Igår var sista dagen på jobbet och Jenny & jag hade "on the work" från kl 14:30 :). Pojkarna kom in till jobbet, fick lite dricka & chips. Sen bar det av till Parken där Ola, Fredrik, Krull & Mathias skulle spela. Dom var toppen, tom mamma tyckte det var bra :) Alltså min mamma, jag pratar inte om mig själv i tredje person nu haha


Jonas trivs mellan Åsa & Sarah


Dirtbox....


Suddig bild på Jocke på Götaplatsen för att se Europe

Kvällen var fantastisk...det var bara 1 minus, jag höll på att nita en gubbe för han bråkade med barnen. Han trodde han var vakt på Avenyn och ville att dom skulle kliva ner från bänken dom stod på, för han hade minsann stått där i 3 timmar. Och när han puttade till Jonas , så tände jag på alla 10, han & hans fru/tjej gick efter 20 min..Ja vill man gå på gratiskonsert så får man ta sånt. Annars kan man ju köpa sig en DVD om man inte vill trängas, eller kanske betala en biljett o skaffa sig private loge, då slipper man hantera arga mammor haha

Idag så har jag nått på låret och  jag inte vet vart det kommer ifrån haha jag kanske knäade gubben hmmmm

Jag kan inte få till ett bra kort men alltså det är Sverige blått & gult och gör ont som attan hahaDet närmar sig

Nu har jag 2 dagar kvar på arbetet...det känns spännande att äntligen få böra ett nytt kapitel i sitt liv...haha som fattig student...nej så kan jag inte se det. Det är bara en bråkdel av mitt liv...

Imorgon ska jag plocka med mig alla personliga saker från jobbet. På fredag så ska barnen komma in till mig på jobbet. Jenny & jag ska dricka lite vin, sen gå till Parken och titta på Dirtbox (vänner som ska spela eget material, men Ola har nästan lovat att sjunga någon Chris Cornell låt haha) detta ska ske innan Europe spelar på Götaplatsen.

I helgen ska jag väl åka runt , kommunalt, och hämta upp dom böcker som jag har lyckats få tag på. Sen på måndag kl 13 är det dags att ta cykeln till skolan :)

Ha en underbar kväll

Äntligen :)

Helgen spenderades i Floda, bara slappa, grilla och tittade på film. Jätte skönt var det :)

Denna veckan är sista veckan på jobbet, på måndag så smäller det..då har jag upprop i skolan haha låter som man är 12 år gammal. På fredag ska jag & barnen till Götaplatsen och titta på Europe, ska bli skoj, jag har inte sett dom sedan jag var 13 tror jag haha på Scandinavium. Så nu sitter Jonas här o lyssnar in sig på Youtube hihi. Han har studiedag idag, så han fick följa med till jobbet.

Mina damer och herrar..Stefan har fått lägenhet och flyttar 6/9.

Hoppas att alla har en underbar dag
KramGodmorgon

Idag vaknade jag med en konstig känsla i magen...den där känslan att nått är fel men man vet inte vad...ja ja det visar väl sig...ELLER inte haha kan ju ha grymt fel men den är jobbig iallafall.

Sitter på jobbet, nu är det exakt 7 arbetsdagar kvar på detta kontor innan jag lämnar för gott :)

Hemma är det Limbo..man bara är...o vet ni hur mycket energi det tar...hur mycket som helst..men allt har ett slut även om man inte ser det just nu.

Jocke sov hos en klasskompis inatt, han ska följa med dom till Skara Sommarland idag. Jonas är på fritids.

Nu har jag varit negativ för resten av veckan haha

Hoppas ni har en underbar dag allihopa

SORRY!!

Här händer det inte mycket haha

Ska skärpa mig!!!

Det har varit lite mycket nu under sommaren..

Jag hade bara 2 veckors semester...ALDRIG MER säger jag...man behöver minst 3 för att känna av det över huvudtaget. Men snart börjar skolan och jag e taggad som attan. Har löst 6 av 11 böcker begagnat..skulle jag köpa alla nya så kostade dom 3700 kr.
Ja sen fick jag ju inte CSN, men vad hade man väntat sig...inget ska ju va smidigt tydligen. Så nu är det lån på banken som gäller, fast det slutar med att det blir mer lönsamt, så det förde ju nått gott med sig ändå :)

Stefan bor kvar här...hmmmm e inte alltid en dans på rosor, svårt att gå vidare. Han sover i Jockes rum och jag har någon av pojkarna bredvid mig jämt. Ja ja jag hoppas för allas skull att det snart blir ändring på det.

Jonas & Joachim mår braa. I helgen var vi hos Katta & Lasse, barnen badade, spelade Wii och bråkade haha. Jag & Katta drack drinkar.....mmmmm så gott :) Så grillade vi och hade det bra :)

Denna veckan är det jobb, det märks att folk börjar komma tillbaka efter semestern för det börjar ringa lite mer nu. På fredag ska jag åka och älsa på Malin W och hennes pojkar efter jobbet. Hon & Ztikkan har flyttat, ska bli spännande att se deras nya lägenhet.

Så nu fick ni en liten uppdatering iallafalll

Kram till alla, nu ska jag skölja ur hårfärg