Uppdatering

Ja här har man ju inte varit jätte flitig haha

Förra veckan hade jag semester. Vi gjorde inte mycket fram tills på torsdagen då jag, barnen, syrran & mamma åkte med Stena till Tyskland. Vi hade en skön vända med många affärer och mycket mat.

Kom hem på lördagen, åkte hem och tvättade, sen vidare till mamma för att lämna barnen. Skulle jobba på Ullevi på söndagen. Så fullt upp var det, och inatt är nog första natten som jag har sovit ordentligt, somnade med laptopen på magen kl 22 haha.

Jocke är i Lidköping hos min kompis Lotta & hennes barn, han kommer hem imorgon. Jonas & jag gick ut och åt igår...SJÄLVA :) Det var jätte mysigt att bara vara han & jag. Sen gick vi till parken, käkade glass och solade.

Blir nog samma idag, middag sen ut. Jobbigt när man sitter inne hela dagarna när vädret är så bra. Men min tid kommer den med haha. Men jag cyklar iaf till och från jobbet :) Dom ska öppna Sportlife mittemot min trappuppgång, HALLÅÅÅÅ Jag har ju bundit mitt träningskort tilli i januari.

Väntar med spänning på ett besked som förhoppningsvis kommer denna veckan.Skolavslutning & sandaler

Har varit på skolavslutning i barnens skolor...fick springa fram och tillbaka mellan Jonas klassrum & Jockes uppträdande..men det gick. Mormor var på Jonas uppvisning. Tack mamma!!!!Sen har jag hämtat mina sandaler från have2have. Dom va jätte snygga, men det tyckte inte Jocke först haha..men sen var dom okej på  mig men inte på honom, sa han...*asg*
Ledig & Skolasvlutning

Imorgon är jag ledig, barnen har skolavslutning.
Och är det inte fantastiskt!! Dom har den samtidigt...vilka rektorer förstår inte att man kan ha syskon i den andra sjolan i samma upptagningsområde. Så nu får jag springa emellan skolorna. Som tur e så kommer mamma och backar upp.

Sen ska jag & Jonas cykla för att hämta mina sandaler, som något pucko har skickat till andra sidan Mölndal..

Sen tror jag faktiskt att vi ska gå ut och äta, jag & barnen. Man ska ju fira sommarlovet :)
Bilder kommer efter avslutningen :)

Helgen

I fredags var jag och fikade med en kompis efter jobbet. Vi stängde kontoret kl 12.

Sen åkte jag hem, några skulle komma och kolla på bilen + att det var familjefest.

Det var supertrevligt, blev faktiskt impad av Carolin Af Ugglas, och skrattade gott åt Galenskaparna. Jocke var med en kompis och sov över hos honom. På lördagen åkte dom till Liseberg, Jocke köpte Guldpass. Så nu vet man vart man har honom hela sommaren :)
På förmiddagen i lördags blev bilen såld JIPPI!!! Gôtt é det :) Sen hade jag tvätten.
Igår var jag & barnen på Vattenpalatset i Lerum. Orkade 3 timmar sen var vi helt slut och fick åka hem igen haha.

Imorse klev jag upp 4:30...fråga mig inte varför haha..för när jag insåg detta så gick jag och la mig igen. Sen försov jag mig..fick stressa ihop Jonas matsäck och så. hann ej cykla till jobebt heller, fick ta spårvagnen.

Jaja denna veckan jobbar jag måndag, tisdag, torsdag & Fredag. Onsdag är jag ledig och ska vara med på barnens avslutningar :)

Fredag

Idag stänger vi kontoret kl 12...det är vi & Riksbanken hihi.

Ska iväg och fika med en kompis, sen hem tvätta och detta

http://www.molndal.se/nyheter/gemensammanyheter/familjefestistadshusparkenimolndalden5junikl1722.5.7b6b7dfd120a451359e80009015.html

Får springa lite fram och tillbaka..mellan parken & tvättstugan.

Imorgon har jag lovat att åka med barnen till Vattenpalatset i Lerum. Vi kan ju hoppas att vi har en bil då haha eller inte..ja annars får vi väl ta tåget.

Söndag är det städdag hemma..kommer inte låta det gro igen som innan!!! Vill ah rent och snyggt runt omkring mig.

Jag har bokat biljetter för barnen & Tobbe (storebror) att gå på Monster Jam nästa helg och så har jag bokat biljetter för mig & barnen att åka till Stockholm i några dagar på semestern.

Jag jobbar bara en vecka till sen har jag en veckas semester..då ska vi åka till Tyskland, med Kielfärjan..hela familjen, jag, Jenny, Mamma och 3 barn..ska bli mysigt med buffé, wienerschnitzel, några öl, shopping och båtåka :)
En fin midsommar haha

Ni får ha en bra helg
Kram

Torsdag

Idag har varit en bra dag...:) riktigt bra ;)

Arbetsdag som vanligt....har letat sandaler i veckan men inte hittat några bra..Så skickar en kompis till mig, en länk till dessa. Dom beställdes på direkten..dom ÄR JESSICA haha


Sen kom en kund med tårta...och det var på tiden haha. Han skulle kommit för ca 3 år sedan!!! Men tårtan var färsk *asg*

Efter jobbet åkte jag ut på avslutning på Ö-bo. Grillning och tittade på film.

Nu är bilen utsatt på blocket...hoppas hoppas.

Rapport

Jag har inte så mycket att skriva..

Måndag & tisdag har varit vanliga arbetsdagar. Jocke har varit iväg med Nikolas på eftermiddagarna och badat. Igår fick han ringa brandkåren, han & Nikolas hade åkt till Sisjön och där brann det. Min pojk är så duktig :). Kristian (Nikolas pappa) kom dit, dom fick bada en liten stund sen åkte som och åt pizza istället haha.

Idag ska jag gå från jobbet kl 14, barnen ska till tandläkaren på Mölndals Sjukhus. Men innan det så ska vi ha P-möte här på jobbet...

Jag har fortfarande inte fått svaret på vad jag ska ägna mig åt i höst ;)

Såg att dom ska ha fest bakom Kommunhuset i Mölndal på fredag kväll...det är bara att pallra sig dit. grillar är utplacerade, barnunderhållning, Måns Z och Carolin af Ugglas...killarna vet inte om detta ännu :)