Antiklimax Apoteket

Vandrar med bestämda steg till Apoteket idag för att hämta ut Champix på lunchen...men nej då!!! Det var restat, det kommer in imorgon eftermiddag. Dom fick lägga beställning på det.

Samtidigt tänkte jag, jag passar på Att hämta ut Jockes Concerta när jag ändå är där. Hmmm....fick vänta 20 min på att det skulle bli klart..
För där står Hjördis, Berta, Karl-Oskar och resten av pensionärsföreningen...VARFÖR måste dom ut när alla andra har lunchrast????

Jaja jag får medicinen och ska betala 366:- fastän dom sist sa att Jocke hade nått högkostnadsskydd...*suck*..så då fick jag ställa mig i kön för 2:a gången. Hade ju redan handlat första gången jag var inne för jag skulle ju inte behöva betala för Jockes medicin.

10 min fick jag på mig att äta min lunch...är det inte fantastiskt så säg???

ja så imorgon efter 4 finns Champixen att hämta iaf..

Nu har jag gnällt klart haha

Friskus

Kom precis hem från träningen...

Fattar inte, satt o gäspade hela dagen på jobbet, går och tränar och nu har jag energi till förbannelse..inte så att jag har svårt att sova eller så men just nu skulle jag kunna köra ett pass till haha

Dom var och sålde kläder från Kväsarum Textil på gymet, bra priser och helt ok kläder....synd att man är fattig som en kyrkråtta denna månaden.

Idag var jag hos läkaren, här ska fimpas...med besked :) Jag gick privat så där gick det en halv tusenlapp.


Så imorgon ska jag hämta ur Champix (dyyyyyyr) och det ska ta mig tusan slutas med att bolma upp pengar & försämra hälsan, har dåliga smaklökar och ingen kondis att tala om.

wish me luck on wedensday!!!

Söndag

Helgen har varit lugn...

Igår var det påskbasar på Jonas skola, vi köpte lite böcker och tog några lotter. Sen var vi hemma resten av dagen, tvättade och slappade.
Idag har vi städat här hemma, hjälpt en kompis att hämta sin MC i Onsala och barnen & jag har precis sett Australia tillsammans.



Barnen gnäller jsut nu, dom ska snart sova och det är ljust fortfarande...jag kommer ihåg hur det var när man var liten och det var så.....det var fruktansvärt, ännu värre när man hörde lekande barn utanför också haha

Imorgon är det måndag igen och ännu en arbetsvecka...den ser ut som vanligt haha
måndag jobb + träning
Tisdag Jobb
Onsdag Jobb + träning
Torsdag Jobb + hämta Jocke på Ö-bo
Fredag Jobb
Lördag ev. tattueringsmässan
Söndag förhoppningvis fint väder så man kan komma ut lite också

Ha en bra vecka

Helg

Det är fredag idag och det är UNDERBART!!!

Helgen ser ut så här:

Slutar jobbet idag 17:00
Ev Konsert tillsammans med barnen

Imorgon har Jonas Vårbasar...11-13
Hur mycket vår är det??? Ingen alls just nu, inatt föll det en hel del snö här, iof töar det just nu men ändå...*suck*
Tvätta 16:00
Hockey!!!! Och jag hoppas JÄTTE mycket att vi tar detta.

Söndag ska jag försöka gå på Cirkelfys, har aldrig gjort det innan men det kan ju va bra haha

Ha en underbar helg

Hockey...

Vad händer???
Få in pucken nån gång!!!!
Man kan få hjärtattack för mindre.


Prov & deklaration

Jocke är fortfarande lite stirrig över provet, han låter och stökar. Frågade honom i morse om han var nervös, och det var han sa han. STACKAREN! Men jag tror det kommer gå bra, han kan bara göra sitt bästa.




Jag måste faktiskt erkänna att jag ser fram emot när man får sin deklaration haha...ja jag vet att jag e korkad. Men jag betalar avsiktligt för mycket skatt varje år..:)

Hockeyn igår ska vi inte prata om...det är en match idag som vi får hoppas på


Läxor


Så här känner sig min son varje dag efter skolan. Han har som sagt ADHD och på fredag har han sitt första historieprov. Tyvärr så kan han läsa och läsa och för honom är det bara en massa ord som står på sidan men han får inte nått sammanhang. Man märker hur frustrerad han blir och känner sig helt värdelös. Igår så tog jag boken och började prata med honom om vad som stod och märkte att han förstod vad jag sa, så länge jag berättade istället för att bara ställa frågor. Han får panik, prestationsångest och ger lätt upp. Idag ska vi ta resten av sidorna, hoppas att han tar till sig så han gör en ok skrivning och märker att han inte är helt ute och cyklar.

Igår skrev jag att våfflor är jobbiga...tror ni inte familjen absolut ville ha dom igår. Så där stod vi, jag bakade muffins (som blev jätte goda) och Stefan gräddade våfflor för ett helt kompani...ungarna vräkte i sig...som om dom aldrig sett mat innan.

Idag jobbar jag till 17 och efter det är det styrka / medelpass som gäller för mig, och junior jympa för Jonas.

Jag är supertrött på kvällarna, fattar inte varför...går och lägger mig innan 21 på kvällarna och somnar ca 21:30..känner mig som en bebis haha.

Ikväll är det HOCKEY!!!! Får skynda mig hem från träningen och fixa middag så man kan bänka sig framför kanal 9.

Ha en underbar dag i kylan

Våfflor & Muffins



Ikväll när jag kommer hem ska det bakas muffins. Jonas har påskbasar i helgen och deras klass ansvarar för hembakat, så det är ju bara till att sätta igång. Dom får göras idag för det finns ingen tid dom andra dagarna, allt ska lämnas på fredag eftermiddag.
Sen kommer nästa grej VÅFFELDAGEN!!!



jag älskar våfflor...det gör alla i familjen, men att stå och krångla med sådant efter jobbet är INTE min grej alls. Sådant gör man på helgen, i lugn och ro efter kanske en lång prommis eller så.

Kolla min syrras tävlingar här som hon har på sin blogg.

KISSES

Helgen som gick

Vi har haft en jätte trevlig resa i helgen. Här kommer lite blidbevis :)



Jag & min kompis Ida i syrrans hytt



Syster & jag på Kieler Brauerei, för att dricka deras hemmagjorda öl och äta Wienerschnitzel





Syrran & jag igen

Idag är jag jätte trött haha undrar varför..så för att piggna till lute så ska jag & sonen gå och träna efter jobbet. Ska bli skönt
Så då är ni uppdaterade :)

Tyskland



Idag kl 18 ska jag kliva på den här båten tillsammans med syrran och 4 tjejer till. Ska bli så skoj. kl 20:30 har vi bokat bord för buffé (all inclusive) då ingår både mat & dryck.

Igår stressades det vill jag lova...jag for runt som en tecknad figur hemma haha. Tordagarna är alltid lite stressiga ändå och då hjälper det inte när man ska göra saker utöver det vanliga. Som vanligt så har jag packat som om jag ska resa till ett U-land i flera år. Och inte bara vara borta 2 nätter...*S*. Men jag får ju själv bära skiten :)

Jag hoppas att ni får en underbar helg...kram

Gå hem

Snart blir jag utsläppt från kontoret.
Ska hem, åka och handla, sen hämta Jocke på Ö-bo.
Resten av dagen kommer ägnas åt packning ... både för mig och barnen :)

Längtar

Jag längtar som ett barn på jultomten haha.
Jag tycker att helgen ska bli otroligt mysig. 6 tjejer, båt, mat, shopping....KAN det gå fel??? Jag ska titta på en massa saker, men främst ska jag gå på DM. Smink smink :) Jag ska på New Yorker som ibland är KANON och ibland helt värdelös. När vi var i Köpenhamn i November så tror jag att jag hade kunnat kliva ut med halva affären. So many places to be, so much to do HIHI Jag ska försöka hitta lite träningskläder BILLIGT!!! Nu när jag köpte kort så har jag kostat på mig ett par nya skor...ohhhhh vilken upplevelse att ha vettiga skor när du tränar. Kommer aldrig med köpa budget. Sen struntar jag nästan i resten. Hittar man nått så gör man.

En beställning fån sambon är tysk korv...haha...SJÄLVKLART!!! Lite WURST behöver alla.

Syrran har tipsat om en hemsida som har rea just nu, Claudia. Ohhh vilka fina smycken..JÄTTE billigt 75% Och sen ska vi inte tala om Trind. Trind är en nagelfavvis. Dom rear alla deras produkter i den gamla designen 67%. På sidan finns det smink, hudvård och en massa annat bra och ha ...till väldigt bra priser. Beställningar över 100 kr är fraktfritt.



Jag har tränat idag, är som en gammal kä***ing i kroppen känns det som. Just nu värker det överallt haha. Men oj vad man är nöjd efteråt. En dag kanske man skulle ta och mäta sig för att se om det gör ordentlig nytta också.

Nej nu är det natti natti

Vår!!

Nu känns det verkligen att våren är här...
Jag är ingen vinterperson alls, tycker att snö, det åker man skidor på, och ska man inte åka skidor, ja då kan det va.
Jag älskar sol och värme :)

Idag är jag & syster själva på jobbet och efter jobbet så ska jag och lilleman gå och träna..

Hoppas att ni njuter av solen :)

Fix & Trix

Jag har precis färgat håret och skulle till att göra peeling i ansiktet och färga ögonbrynen.
Kollade imorse så att jag hade ögonbrynsfärg, japp det hade jag. Men nu när jag skulle fixa det så har jag ingen vätska (eller vad det är) tiill färgen....*suck*
Så nu sitter jag här med en ansiktsmask som jag testar från LÉrbolario...min lilla kille kom ut och höll på att bryta ihop haha.
Jaja det får la räcka med att noppa ögonbrynen dårå

En helt vanlig tisdag

Idag är det jobb som gäller..

Är sleten i kroppen från träningen igår, jag svettades som en gris och det kändes som det brann i mitt ansikte haha i 3 timmar efter. Och Jonas han kämpar på..igår sa han att han körde på så mycket han kunde, dom hade styrketräning..med HEAT som musik och han var knallröd i ansiktet när jag hämtade honom..lilla plutten hihi.

Ska fixa lite inför resan idag, har inte tid någon annan dag, imorgon är det träning och på torsdag ska jag hämta Jocke på Ö-bo + packa allt.

Ha en underbar dag

Jobb & Träning

Idag är det jobb & träning på schemat, mycket mer hinner man inte med.

Åker ju till Tyskland i helgen med ett gäng tjejer. Frågade Jonas imorse om det var något speciellt han skulle vilja ha därifrån, en Batman sa han haha. Hans lilla gubbe gick sönder i helgen, så det var det han ville ha. Han kunde tänka sig ett nitbälte också....sådan mor sådan son *asg*


Jocke har jag inte pratat med ännu, men hans önskningar är alltid så jädrans dyra, vi får väl se vad han säger. Just nu är det mycket tjat om cykel, Metaltown biljett och guldkort på Liseberg....vi pratar flera tusen.

Nästa Vecka

MÅNDAG

Jobba 8:00 - 17:00
Träna 18:00 - 19:00

TISDAG

Jobba 8:00 - 17:00

ONSDAG

Jobba 8:00 - 17:00
Träna 18:00 - 19:00

TORSDAG

Jobba 8:00 - 17
Hämta Jocke på Ö-bo 19:00
Packa mina & barnens saker

FREDAG

Jobba 8:00 - 17:00
KIELBÅTEN direkt efter jobbet

LÖRDAG

KIEL

SÖNDAG

Hemma 9:00
Hämta barnen på kvällen i Lödöse


Bilder med mobil

Ja min kamera som jag tog med mig hade inga batterier kvar, så det är med mobilkamera jag fick ta dessa




Delsjön

Idag har vi varit på en promenad i Delsjöområdet...hur skönt som helst ute var det. Och massor av folk som var ute och gick.


Bild från Stockholm med min NYA kamera :)


jocke igår, slappar framför datorn

Just nu är Jocke ute och cyklar med Nicklas och Jonas & Stefan är ute på sitt och cyklar. Jag vill också ha en cykel, jag slängde min när vi flyttade i oktober, då var den 14 år gammal och skruttig. Dags att köpa en ny.

Jag sitter och försöker flytta mina telefonbilder till datorn hemma, DET GÅR INTE!!! Jag fattar inte varför, på jobbet funkar det jätte bra...jaja.

Vad hände???

Jag säger samma sak varje gång FEL LÅT VANN!!!! Och varje år säger jag att jag inte ska titta på skiiiten men ändå kan jag inte låta bli haha
Jag tror SVT hade röstningsstrul igen...tror inte ni det???? Vad har vi för chans med OPERA??? Ingen alls, vi kommer att komma sist eller bland dom sista som vanligt.

Jag & Jonas gjorde iallafall vår plikt..vi röstade.  Men vad hjälpte det hihi?? Heja Hårdrock!!!

Hemma & fixar

Idag var jag på träning, Schlagergympa medel 75 min. Vet inte vad jag ska tycka, det var så mycket folk så man varken såg ledaren eller hade plats att utföra övningarna...men jag blev svettig ändå haha,, vet inte om det var för att jag tog i eller för att det verkar som ventilationen inte är den bästa.

Åkte hem och handlade tillsammans med JOnas, bakade en banankaka och gjorde sen 2 st lasagner.

Mamma har varit här och fikat, hon hade varit på bio med syrran och sett Bedtime Stories...den är faktiskt bra. En mysig familjefilm för lite större barn. Jag tvättar just nu, Jonas sitter och tittar på tv, Stefan är på väg hem från jobbet och Jocke gick precis iväg till disco.

Ikväll blir det  bara godis, kaka och melodifestival, har dragits med huvudvärk hela dagen men det går väl över tills imorgon..

Snart helg

Jag det gick ju bra att köra och hämta Jocke igår...fattar inte varför dom ska skriva sånna skrämsel löpsedlar som dom gör. Man tror ju att man är dödsdömd om man ger sig ut jööö. Och jag stressar ju upp mig helt i onödan haha.


Frölunda är vidare i semi...GÔTT!!!!! Vi har ju krig hemma under elitserien, Stefan är Brynäs fan...MEN HALLÅ!! Det går ju bara inte och nu spelar det ju ingen roll, för dom är ju ute, inget mer spel för dom denna säsong. Och han bara HATAR Frölunda...o ändå bor han i Göteborg haha.


Helgen kommer bli lugn, imorgon blir det träning, städ och tvätt...sen måste man ju kolla Melodifestivalen, kommer ligga på telefonen, för första gången ska jag rösta, På H.E.A.T så klart.





Nu ska jag äta lite frukost och se ta hand om mina naglar....ni skulle se oss här på fredagarna, då sitter vi alla 3 och målar här haha..brukar vara ganska lugnt här på jobbet på fredagar.




Snö



Här vräker det ner snö....USCH!! Jag trodde det var över, blir ju deppig av detta...nu sak jag snart åka hem. Sen iväg och hämta Jocke på Amundön..sen ska jag vila, var uppe 4:50 imorse

Smink

Utvecklingssamtalet igår gick över förväntan...ja, Jocke ligger inte i nivå i alla ämnen men fler än jag trodde, och det känns skönt för hans skull.


Blev ingen träning igår...*suck*...men får ta det till helgen istället, ibland så kör det bara ihop sig.


Imorse när jag kom till jobbet så fick jag en liten påse med lite allt möjligt av syrran...hihi..hon var på varsegod låda igår på sitt extraknäck, i påsen fanns dagkräm, nattkräm, kajaler, ögonbrynspenna, lipgloss, ögonskuggor, blush & läppstift...inte för att jag behöver men det är ju alltid roligt med make JIPPI! Tack Sis



Ordinary



Igår blev det som vanligt en helt vanlig dag på kontoret.


Idag måste jag gå tidigare, ska på utvecklingssamtal i Jockes skola. Han har varit jätte duktig denna veckan, han har tom varit med på gympan...det är ju skit bra !!


Efter det så ska jag & Jonas på gympa...ska försöka gå på lördag också...dom ska ha schlagergympa haha...måste ju bara kolla vad det är.


Just nu sitter jag bara och längtar till nästa fredag när vi är 6 tjejer som ska åka Kielkryss...ska bli sanslöst skoj. Äta och dricka gott och en massa affärer på lördagen.

See U


Tisdag L'Erbolario

Igår blev det inte skrivet nått här....SORRY!! men var helt slut när jag kom hem


Hade en vanlig arbetsdag, gick kl 16:30. Då skulle jag till jonas skola, dom skulle visa upp vad dom har gjort med rymdtemat..roligt att se men samtidigt har jag lite svårt för sådant..för det första så vet jag inte hur mycket teckningar, pyssel och skolsaker man ska spara. Min mamma sparade allt och jag tror aldrig jag har tittat på grejorna igen efter det.

Sen känner jag mig inte riktigt som alla andra när jag kliver in i ett klassrum haha...UNDRAR VARFÖR??!!! Jag e den enda som är piercad, tatuerad och går runt i kläder med döskallar, bandtryck och nitbälte. Jag vet inte varför men det känns som om alla andra är kontorsarbetare med ganska tråkigt yttre, väldigt anonyma + att alla känns minst 10 år äldre, och det vet jag att dom inte är. Jag är 34, Jonas är 8, så jag tror faktiskt dom andra föräldrarna  är ungefär lika gamla som mig.


Jag & Jonas åkte till gymet efter...har träningsvärk idag kan jag tala om...och det är skönt. Då vet man att man gör nått rätt iaf. Efter det så åkte vi hem, käkade, duschade och slängde oss i soffan. Startade inte ens datorn.


Idag är det en vanlig dag på kontoret J Vi får se vad denna dagen har att bjuda på. Har precis skrivit en recension på LÉrbolario åt min syster som har en blogg som heter Inthemake.se



Ha en underbar dag


Hemma igen

Helllooooo

Nu är vi hemma igen, konserten var kanon...lämnar några bilder här.
Min pappa har köp en liten kamera till mig igår så nu ska jag sätta mig och greja lite :)


Off I go!!

Nu är allt klart, väntar på att barnen ska sluta skolan så vi kan åka till hufvudstaden :)

O ju längre jag e hemma, desto mer slinker ner i väskan...då frågar man sig VARFÖR?? Hade jag åkt igår så hade det räckt med det jag packade igår haha. Jaja...tur man åker bil så man slipper bära allt.
Barnens packning är klar, men man måste ju ha med sig sysselsättning, det finns både dator, DVD, PSP, MP3 och Nintendo DS ...så vi får hoppas att man inte hör "Är vi framme snart" när vi har kommit till Borås :)

Ha en underbar helg

Packning

Håller på och packar inför Stockholmsresan, jag packar till mina barn och mig själv. Sambon han går in i garderoben o 3 sekunder senare kommer han ut i köket.."Så nu e jag klar" haha....jajaja VAD TROR HAN!! Och ovanpå detta så tyckte han det räckte med en liten Kabinväska till mig & honom.
MEN HALLÅ!!! haha...efter 5 år så e han fortfarande inte med riktigt. Jag är tjej..behöver ju minst 2 uppsättningar kläder till konserten...1 par extra skor...och en MASSA smink...Och så ligger han i soffan och undrar vad jag stökar runt med, när han tittar på hockey *asg*

Det krävs en del att vara snygg....man vaknar ju inte och ser ut som en modell precis haha

Nej tillbaka till packningen :)

Torsdag igen

Vet inte vad jag tänkt på igår när jag skrev, skrev att det var torsdag haha
Jag kanske trodde det för jag är ledig imrgon och ska köra till Stockholm..:)

Vet inte hur mycket jag kommer sitta framför datorn men

Ha en underbar helg allihopa :)

Torsdag

Idag har det varit mycket på jobbet, både samtal och pappersarbete. Så det var faktiskt skönt att komma till Gymet och köra ett jumpa styrka passs. Bara få ta ut sig själv fysiskt efter allt stillasittande men ändå stressiga.

Imorgon är det sista arbetsdagen denna veckan, ska bli så roligt att åka upp till pappa :)

Jocke har skött sig bra i skolan idag, han har t.o.m varit med på idrotten *kors i taket*

Nu är det till att lägga sig...är såååååå trött

Natti


Vecka 10


Tisdag kväll

Jag har haft en lugn dag på jobbet.


Jocke har varit med mig, på lunchen var vi tvugna att gå och hämta ut hans Concerta och sen skaffa hårfärg till mig....det var många grå som syntes och man vill ju inte se ut som en lantis på lördag på konserten haha.


Sen var det raka vägen hem, har tittat på Bygglov och nu är det snart dags för sängen.


Imorgon har vi p-möte, ska väl gå igenom semestrarna. Vi får se hur det blir. Jag hoppas att få jobba på AC/DC så då måste jag vara ledig en vecka.


Natti natti


Bara varit

Hej hej

Idag har jag jobbat, tränat och lagat mat, mycket mer hann vi inte med.




Jocke har fortfarande problem att ta med sig sina läxor hem & vara med på gympan, och han ingen förklaring till varför. "Det bara blir så"...hmmm. Pratade med både hans lärare och deltid ass idag...*suck*. Men samtidigt så säger dom att det går mycket bättre än innan i skolan. JAHA??!!! Så trvligt att man måste ringa och ifrågasätta och få höra sådant. Det kommer ju inte lite negativa saker i kontaktboken som åker fram och tillbaka här, men inte mycket positivt.

Jag längtar bort....vill ha semester!! En vecka på Mallorca eller så hade ju inte varit fel...men men

Natti natti, orkar inte skriva mer, e helt slut i kroppen efter gympan :)

Söndag imorgon arbete

Hejje!!
Helgen har varit skön.

I fredags gick jag och tränade efter jobbet, passet hölls av en kille som heter Daniel (btw jag har träningsvärk) sen hem och slappa framför tv med Lets Dance. Jag bara tycker att Laila & Magnus e bäst..sitter alltid o skrattar för mig själv när Magnus dansar haha.

I går var vi en vända på bokrean, blev 3 böcke, 2 kriminalare och Pamela Anderssons Star. Sen åkte vi ner till Sports Outlet i Kållered, skulle köpa skor till mig & Jonas för träningen...dom har väldigt bra priser där kan jag säga.
Sen hem och tvätta på em, och Melodifestivalen på kvällen.

Idag var jag och tränade på fm....såååå gött!! Iväg för att städa bilen. Stockholm på fredag JIPPI!!!



Vi kör så fort Jonas har slutat skolan kl 12...skönt att komma upp innan det blir mörkt.
På lördag så är det



Jag är ensam hemma med barnen just nu
S åkte precis till Scandinavium för att titta på Judas Priest



Over and out...ska grejja lite innan det blir soffläge